![]() |
Paistokorkeakoulun aikapolitiikkaa
Sini Numminen Naapurin ukko on taloustieteilijä. Hän sanoi, että Suomilörtsy
OyAb:n täytyy innovoida, sillä muuten aasialaiset tiikerikakut
valtaavat markkinat. Kun kuitenkin pullanpyörityksen tuottavuus kasvaa,
ei luvassa ole lisää aikaa ihmisille, ukko muistutti. Kiireentunne nimittäin on jokaisen omaa syytä. Eivät eläisi niin
sokerilla kuorrutettua elämää, jota pitää vielä pidentää
säilöntäaineilla. Suomilörtsy OyAb:ta liian pitkät paistoajat ahdistavat. Niitä voidaan lyhentää kysymällä, miten pullat ovat uunissa ja kertomalla erilaisista tavoista kerätä lämpösäteitä. Oikeasti hyvään kypsymisaikaan kuuluu termodynamiikan ulkoaopiskelun
lisäksi myös kriittisen lämpötilan ja jälkilämmön tarkastelua sekä
aikaa toisille leivonnaisille. ![]() Päivitetty 4.4.2007 tulostusversio |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |